М’ясна «булка» по-американськи-такий хлібець варто попробувати!

Інгредієнти

-фарш яловичий
500 г.
-хліб білий
3-4 скибки
-молоко
100 мл
-яйця курячі
2 шт.
-сир твердий (тертий, пікантний)
50 г.
-грудинка свинна копчена (бекон)
100-150 г.
-петрушка
1 пучок
-Глазурування
кетчуп
-4 ст.ложки
гірчиця
-2 ст.ложки
цукор коричневий
-2 ст.ложки

Така м’ясна булка (або хлібець) — дуже популярна страва в США, і хороша альтернатива нашим котлетам. По перше готується в духовці, що є набагато кориснішим, і набагато менше часу витрачається на її приготування, порівняно з тими самими котлетами. Особливу пікантність страві надає особливе глазурування. За рецепт хочу подякувати Ірині, моїй колезі на одному з кулінарних сайтів.
Приготування:
Для початку скибки хліба замочуємо на кілька хвилин у молоці.

М'ясна «булка» по-американськи
В фарш додаємо хліб разом з молоком, потертий сир, яйця, рублену петрушку, солимо та перчимо.

Фарш ретельно вимішуємо.

Форму, в якій буде запікатися булка, застеляємо пергаментним папером. Формуємо хлібець у вигляді батону.

готуємо глазурування — для цього змішуємо всі компоненти.

Викладаємо на нашу булку тонко порізану грудинку, закриваємо її повністю.

Далі гарно змащуємо верх булки 1/3 частиною соуса.

Випікаємо при температурі 180 гр. 40 хв. Після того змащуємо булку ще 1/3 соуса і допікаємо ще 20-25 хвилин.

Решта соусу, що залишився, подаємо з стравю. Смачного!

Источник:cookorama.net

Залишити коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *