Як приготувати оригінальну повітряну яєчню

Пропонуємо вам рецепт приготування надзвичайної повітряної яєчні!

Тож починаємо.

1. Акуратно відділяємо жовток від білка, намагаючись зберегти його цілим.

2. Білки трохи солимо і збиваємо але не дуже сильно.

3. Ставимо сковороду на маленький вогонь, злегка змащуємо її олією. Встановлюємо круглу форму (її можна зробити з багатошарової фольги, або як у відео зі звичайної консервної банки) на сковороду і викладаємо в неї половину білка. У середині робимо поглиблення.

4. У ямку виливаємо жовток. Трохи солимо. Зверху викладаємо білок, що залишився і розрівнюємо.

5. Обсмаживши з одного боку приблизно 2 хвилини, за допомогою лопатки акуратно перевертаємо форму і підсмажуємо з іншого боку 2-3 хвилини. Яєчня готова.

За бажанням, яєчню можна виложити на тости та скомбінувати з помідорами, зеленню і улюбленими соусами.

Источник:poradnyk.com.ua

Залишити коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *